DiMarzio The Black Angel akustisen kitaran mikrofoni

Verkkokauppa: Tulossa varastoon 28.02.2022
Myymälä: Loppu myymälästä

Hinta: 199,00 19900 235,00 € 23500

Klarna logo
Alkaen 8,95 € /kk.

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

DiMarzio The Black Angel DP234 - akustisen kitaran mikrofoni

The Black Angel (musta versio The Angel -mikrofonista) on passiivinen magneettimikrofoni teräskieliselle akustiselle kitaralle. The Black Angel on suunniteltu kuulemaan koko akustisen kitaran tuottama taajuusalue ja toistamaan sitä mahdollisimman uskollisesti. Tuntuma on toinen asia, johon on kiinnitetty yhtä paljon huomiota. The Black Angel on siis hyvin dynaaminen soundiltaan ja tuntumaltaan. 

The Black Angel on hiljainen. Ei siis turhia hurinoita. Magneettirakenteestaan huolimatta se ei myöskään kuulosta sähkökitaran mikrofonilta, eikä se vaadi paristoa. The Black Angelin kaikkien magneettinapojen korkeutta voi säätää joten optimaalinen kielten välinen balanssi on toteutettavissa. Balanssi on aika yksilöllinen eri soittimien ja kielisettien välillä, joten mikrofoninapojen korkeuksien kanssa kannattaa olla ennakkoluuloton ja testailla rohkeasti. 

The Black Angel sopii todella hyvin yhteen The Black Angel Piezo tai The Angel Piezo -mikrofonien kanssa (sama mikrofoni), jolloin saadaan aikaan kokonaisvaltainen yhdistelmä sointia ja attackia.
  • Magneettimikrofoni teräskielisen kitaran kaikuaukkoon
  • Kaikuaukon koko min. 89mm
  • The Black Angel on passiivinen eikä vaadi paristoa
  • Resistanssi: 1.66 Kohm
  • Tuotannossa vuodesta 2015
  • Tuotekoodi: DP234