Black Country Customs Tony Iommi Boost

Verkkokauppa: Varastossa
Myymälä: Saatavilla myymälästä

Hinta: 166,00 16600 215,00 € 21500
Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
Määrä: kpl

Black Country Customs Tony Iommi Boost

Black Country Customs on Laneyn käsityöpaja joka perustettiin toteuttamaan erikoisempia ja rajoitetusti saatavilla olevia tuotteita. TI-BOOST on tällä hetkellä osaston ainoa tuote ja silti erittäin vaikeasti saatavilla. Efektin ollessa loppu jätä sähköpostiosoitteesi tuotteen sivulle jos haluat ilmoituksen varastoon saapumisesta.

Yksi Iommin soundin tärkeä palanen oli hänelle kustomoitu boosteri-pedaali. Iommi ei koskaan saanut tietää mitä tuolle pedaalille oli tehty ja miksi se sai hänen vahvistimensa soimaan legendaarisella Black Sabbath soundilla. Tämä alkuperäinen pedaali hävisi huolimattoman teknikon takia. Uudelle boosterille oli siis kova tarve. Laney laittoi projektiin taitonsa ja Iommi korvansa ja lopputuloksena syntyi TI-BOOST joka tavoittaa juuri "sen" Black Sabbath soundin. Kaikki viimeisen The End-kiertueen todistaneet ovat kuulleet pedaalin live-käytössä.

Alkuperäiseen kadonneeseen boosteriin verrattuna TI-BOOSTissa on enemmän gainia ja EQ-säätöä tarjolla. Pedaali toimii siis mainiosti myös soittajilla jotka hakevat ihan uusia sävyjä soundiinsa.

  • Tony Iommi Booster
  • Kontrollit: Drive, Volume, Low EQ, High EQ
  • Hi Mid, Neutral, Low Mid -boosteri kytkin
  • Bufferoitu
  • Tarvitsee 9V pariston (ei mukana) tai 9V virtalähteen (ei mukana)

.be