Way Huge Pork & Pickle Bass Overdrive & Fuzz

Verkkokauppa: Varastossa
Myymälä: Saatavilla myymälästä

Hinta: 219,00 21900 260,00 € 26000

Klarna logo
Alkaen 9,12 € /kk.

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
Määrä: kpl

Way Huge Pork & Pickle OD/Fuzz

Way Hugen ensimmäinen bassoefekti. Nimensä mukaisesti Pork & Pickle puristaa yhteen pedaaliin kaksi Way Hugen suosittua kitaraefektiä, joita käytetään yleisesti myös basson kanssa. Kaikki kitaraefektit eivät toimi parhaalla mahdollisella tavalla basson alataajuuksien kanssa, mutta tämä kaksikko ei ole moksiskaan.
Kannessa olevalla kytkimellä saa nopeasti valittua kahden särön väliltä.

Pork Loin on pehmeästi klippaava särö, jossa signaali yliohjautuu pehmeästi ja vahvistinmaisesti. Sen salaisuutena on särön rinnalla kulkeva brittivahvistimista napattu puhdassoundi. Näiden kahden signaalin suhdetta voi portaattomasti säätää.
Russian Pickle Fuzz on soinniltaan paksu. Nyt ensimmäistä kertaa voit sekoittaa myös sen soundiin Pork Loin-puolen puhdasta signaalia haluamasi määrän. Yhdistämällä puhdasta ja säröä soundista tulee huomattavasti kookkaampi kuin kumpikaan yksinään.
Tviikkaajille on pedaalin sisällä oma aarreaitta. Fuzzille ja OD:lle on omat ulostulotehon hienosäädöt. Overdrive-puolelle on lisäksi kaksi ekstra-kontrollia(Presence ja Curve), joilla soundin tekstuurin saa hiottua hieman täydellistä paremmaksi.

 
  • WHE214
  • Kaksi suosittua säröefektiä bassolle yhdessä pedaalissa: Pork Loin Overdrive ja Russian Pickle Fuzz
  • Säröjen rinnalla kulkee puhdas brittityylinen puhdas signaali, jota voi säätää sekaan portaattomasti
  • Sisällä lisää hienosäätömahdollisuuksia säröjen tekstuurille
  • Tarvitsee 9V virtalähteen (ei mukana) tai 9V pariston (ei mukana)