Mesa Boogie CabClone 8 ohmia

Verkkokauppa: Varastossa
Myymälä: Saatavilla myymälästä

Hinta: 270,00 27000 309,00 € 30900

Klarna logo
Alkaen 11,25 € /kk.

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
Määrä: kpl

Mesa Boogie Cab Clone kaiutinsimulaattori, 8 ohmia

CabClone on passiivinen kaiutinsimulaattori, sisäänrakennetulla suojakuormalla. Sen avulla saat kytkettyä putkivahvistimesi kaiutinliitännän suoraan mikseriin, mikkietuseen tai äänityskonsoliin, kitarakaapin kanssa tai ilman. 

Mistä siis on kysymys?

CabClonessa on sisäänrakennettu kuorma, joka suojaa putkivahvistintasi, vaikka et käyttäisi kitarakaappia ollenkaan. Johto vain vahvistimen kaiutinulostulosta, suoraan CabCloneen. Voit siis surutta avata vahvistimen Volume-säätöä. Saat siis tarvittaessa ulos, putkivahvistimen tehon, headroomin ja dynamiikan, suoraan äänityskonsoliin tai mikseriin.

Voit valita kolmesta simuloidusta kaappisoundista: Closed, Open ja Vintage.

Tehonkesto 150 wattia.

Soundin saa ulos neljällä tavalla:

- HEADPHONES-liitännästä suoraan luureihin.

- DIRECT OUT-liitännästä esim. keikkamikseriin tai äänityskonsoliin. DI signaalitaso on säädettävissä.

- LINE OUT-liitännän kautta saat linjatasoisen signaalin, joka ei ole kaappisimuloitu. Se tulee läpi muuttumattomana suoraan vahvistimesta(ei kaappisimulointia).

- THRU-liitännästä saat vahvistintasoisen signaalin kitarakaappiisi. Se tulee muuttumattomana suoraan vahvistimestasi(ei kaappisimulointia). Näin voit käyttää kaappia esim. monitorina itsellesi samalla, kun D.I. vie signaalia mikseriin. Tai voit vaikka mikittää kaapin ja miksata sitä linjasignaalin sekaan.

CabClonen luonnollinen ja dynamiikan säilyttävä soundi, on saanut hehkutusta tunnetuilta miksaajilta. Ammattilaiset arvostavat myös sitä, että äänijälki on aina sama, konsertista toiseen. CabClone ei ole altis soundimuutoksille, joita esim. mikityksessä pienikin asentomuutos tuo.

- Vuoden takuu

 
Lisää tietoa Mesa/Boogien kitarakaappien valmistuksesta löydät täältä.