Mesa Boogie Subway WD-800 -bassovahvistin

Verkkokauppa: Varastossa
Myymälä: Saatavilla myymälästä

Hinta: 1190,00 119000

Klarna logo
Alkaen 49,58 € /kk.

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
Määrä: kpl

Mesa/Boogie Subway WD-800 - bassovahvistin

WalkAbout-etuaste ja voimakas D-luokan Subway-päätevahvistin

  • 800W D-luokan bassovahvistin
  • Hybridietuaste, joka toimii puoliksi putken ja puoliksi fetin vetämänä
  • Subway-vahvistimen vahva pääteaste ja WalkAbout-sarjan lämminhenkinen etuaste samassa vahvistimessa
  • Monipuoliset säädöt soundin muokkaamiseen
  • D-luokan laitteeksi poikkeuksellisen herkkä soittajan dynamiikan suhteen
  • Pääteasteen tuntumaan vaikuttava Power Amp Damping -toiminto saa laitteen tuntumaan eri asetuksilla joko puhtaalta, responsiiviselta D-luokan vahvistimelta, "löysemmin" vastaavalta putkistyrkkarilta tai niiden FET-pääte-henkiseltä välimuodolta
Mesa/Boogien omien sanojen mukaan WD-800 on pitkälti soittajien toiveiden innoittamana suunniteltu. Subway-vahvistimien voimakas ja responsiivinen D-luokan pääteaste on saanut parikseen lämminsieluisen WalkAbout-hybridietuasteen. Etuaste on osittain fet- ja putkivetoinen. 

Puoliparametrinen EQ ja potikat, joissa pienetkin säädöt, sekä asetusten suhde toisiinsa, vaikuttavat oikeasti soundiin. Tämä soinnin muokattavuus toimii WD-800 -vahvistimen perustana. Esimerkillisesti toimiva High Pass Filter ja pääteasteen tuntumaan ja alataajuuksien toistoon pureva Power Amp Damping -toiminto tuovat laitteeseen vielä lisää muokattavuutta. 
Laajoista säädöistä huolimatta WD-800:lla on oma vahva luonteensa, joka ei millään säädöillä katoa, mutta haluamme silti korostaa, että säädöillä on Mesa/Boogien vahvistimien kanssa oikeasti merkitystä. Tämä ei bassovahvistimien maailmassa ole aina itsestään selvää. 

Kooltaan WD-800 on melko pieni ja kevyt ja kulkee siksi helposti mukana. Erikseen tilattavilla rack-audoilla vahvistimen saa kuitenkin kiinni rackiin, jossa se vie tilaa kahden unitin verran. 

Subway WD-800 ei oikeastaan ole Subway, eikä varsinaisesti WalkAbout myöskään. Sillä on oma luonteensa, jossa molempien esikuviensa hyvät puolet yhdistyvät kompaktiksi vahvistimeksi, jota on ilo käyttää vuodesta toiseen.