Mesa Boogie Head Track

Verkkokauppa: Varastossa
Myymälä: Saatavilla myymälästä

Hinta: 479,00 47900

Klarna logo
Alkaen 19,96 € /kk.

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
Määrä: kpl

Mesa Boogie Head Track

Vahvistin- ja efektiluuppivaihtaja.

Head-Track antaa mahdollisuuden valita silmänräpäyksessä kahden vahvistimen väliltä, jotka käyttävät yhtä ja samaa kaappia ja efektisettiä.

Head-Track on kaikkiruokainen vahvistimien suhteen. Se ei välitä onko kytkettynä putki- vai transistorivahvistin. Tämä mahdollisuus puuttuu useimmista vastaavista kytkimistä. Head-Trackin sisällä on suojakuorma, joka kytkeytyy automaattisesti päälle, jos putkivahvistin ei ole käytössä. Putkivahvistin tarvitsee AINA kuorman olleessaan päällä. Head-Trackin kanssa asiaa ei tarvitse sen enempää murehtia.

Toinen Head-Trackin mullistava toiminto on sen oma efektiluuppi. Ne efektit, jotka muuten kytkettäisiin vahvistimien luuppeihin, tulevatkin kiinni suoraan Head-Trackin omaan luuppiin. Tarvitset siis vain yhden setin efektejä ja Head-Track syöttää niitä suoraan vahvistimien omiin luuppeihin. Enää ei siis ole tarvetta ostaa efektejä tuplana tai tehdä kompromisseja jättämällä jotain pois.

Head-Track on suunniteltu asennettavaksi lähelle vahvistimia. Lyhyemmät johdotukset pitävät signaalin mahdollisimman selkeänä ja häviöttömänä. Head-Trackin oma kytkin on käytännöllinen esim. kotikäytössä, mutta oleellisinta on sen käyttö etänä. Head-Trackiä voi ohjata simppelillä On/Off MIDI-käskyllä tai siihen voi liittää tavallisen johdollisen On/Off-kytkimen. Kytkimen voi vetää lavan eteen tai kiinnittää vaikka efektilautaan. Näin vahvistimien vaihto onnistuu helposti, eikä lavalle tarvitse vetää useita johtonippuja.

Kaikki Mesa/Boogie tuotteet valmistetaan käsityönä Kalifornian Petalumassa.