Mesa Boogie California Tweed nuppi

Verkkokauppa: Varastossa
Myymälä: Loppu myymälästä

Hinta: 2049,00 204900

Klarna logo
Alkaen 85,38 € /kk.

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
Määrä: kpl

California Tweed 6V6 4:40 -kitaravahvistin

"The California Tweed, Mesa’s new take on old Fender amp circuits, is simply stunning. It’s easily one of the best-sounding tweed-influenced amps I’ve ever encountered. Perhaps the best." -Premier Guitar
  • Yksikanavainen vintagevahvistin vanhojen, Amerikkalaisten Tweed-vahvistinten hengessä
  • Viisi teholuokkaa: 40W, 30W, 20W, 10W ja 2W
  • Teholuokilla on omat luonteensa (lue lisää alta)
  • Putkella ohjattu, pitkätankkinen, oikea jousikaiku
  • Kaksi erihenkistä sisääntuloa: ärhäkämpi NORMAL ja valtavalla headroomilla varustettu, puhdas LOW
  • Pääteputket: 4kpl 6V6-putkia
  • Etuasteputket: 5kpl 12AX7- ja 1kpl 12AT7 -putkia
  • Kaiutinlähdöt: 1x 8 Ohm ja 2x 4 Ohm
  • Nuppimalli, ei kaiutinelementtiä


Puhdasta vintagetaikaa

California Tweedin nimi viittaa vahvasti sen soundiin ja tuntumaan. Kyseessä on siis yksikanavainen mestaruusluokan vintage-vahvistin, pitkätankkisella, putkiohjatulla jousikaiulla varustettuna. Vaikka California tweedissä on vain yksi kanava, siitä löytyy kaksi erilaista inputia. Normal-tulosta irtoaa paljon enemmän gainia ja se on muutenkin responssiltaan napakampi. Low-kanavalta ei headroom lopu ja puhtaat soundit ovat yksinkertaisesti valtavia. 

Riittävästi patentoituja teholuokkia

California Tweed saa voimansa neljästä 6V6-putkesta, joita se käyttää äärimmäisen tehokkaasti. Laitteessa on siis Multi-Watt™ -päätevahvistin Duo-Class™- ja Dyna-Watt™ -teknologioilla. Kyseessä ei ole hiustenhoitotuotesarja, vaan käytännössä Mesan pääte osaa käyttää putkiparien, yksittäisten putkien ja niiden yhdistelmien tehoja ja kytkentöjä eri tavoin.  

California Tweed -vahvistimen Multi-Watt -kytkimen eri teholuokat kuulostavat ja tuntuvat keskenään erilaisilta.
Lopputulos on se, että California Tweedissä on viisi eri teholuokkaa ja nämä korostavat vahvistimen eri luonteenpiirteitä tuntuman ja soundin osalta. Esimerkiksi 40W-moodissa laite toimii A/B-luokassa pentodi-kytkennällä kun taas, toisessa ääripäässä, 2W-moodissa luokka on Single Endend Class A parallel ja toinen käytettävistä putkista on triodi- ja toinen pentodi -malliin kytketty. Kuulostaa tekniseltä, mutta lopputulos on yksinkertainen: California Tweedin teholuokat tuntuvat ja kuulostavat erilaisilta.

Lisätietoja manuaalista

Mesa/Boogie ihan oikeasti satsaa laitteidensa manuaaleihin. California Tweedin käyttöoppaasta löytyy paljon vinkkejä laitteen käyttöön liittyen, teknisen datan lisäksi tietenkin. Manuaalia pääset tarkastelemaan TÄSTÄ.