Mesa Boogie Badlander 1X12 kombo 50W

Verkkokauppa: Tilapäisesti loppu
Myymälä: Loppu myymälästä

Hinta: 2599,00 259900

Klarna logo
Alkaen 108,29 € /kk.

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Rokimpi 50w Recto kitarakombo

Mesa/Boogie Badlander 50 Combo on tiukka, responsiivinen, erotteleva ja rouheasti rokkaava 50W 1x12" kitarakombo Celestion Creamback 65 -elementillä.

Meillä on paljon sanottavaa Badlanderista, joten laita demovideo pauhaamaan ja lukaise kuunnellessa läpi.Badlander on legendaarisen Rectifier-sarjan seuraava askel. Tiukempi, aggressiivisempi ja yksinkertaisesti rokimpi Rectifier Badlander iskee juuri niihin Rectifierin kipukohtiin, jotka ovat osalle soittajista olleet tärkeitä ja osalle taas syitä olla antamatta Rectifierille mahdollisuutta. Miksi tehdä samaa vahvistinta uudelleen kun alkuperäinen ei ole katoamassa mihinkään?

Rectifierin fiilikseen on aina kuulunut massiivinen soundi ja pehmeähkö responssi. Responssin vuoksi ihmiset usein tiukentavat Rectifierin "touchia" Tube Screamereilla ja muilla vastaavilla pedaaleilla. Badlanderin kohdalla tämä on tarpeetonta. 

Uusi pääte ja uudet putket

EL-34 putkien ympärille rakennettu pääte on jo syntyjään vihainen ja kireä. Se vastaa välittömästi, bassopuoli trackaa tiukemmin, keskialue on perkussiivisempi ja yläpäät reippaasti ilkeämpiä. Virtakytkimen (sisäistä kokonaisvirtaa vaimentavalla) Variac-moodilla Badlanderin tuntumaa ja soundia saa vietyä hiukan enemmän alkuperäisen Rectifierin suuntaan, mutta kyseessä on silti todella erilainen kitaravahvistin. 

Toki Badlanderiin saa iskettyä myös Rectifierille tyypilliset 6L6-pääteputket, jolloin saadaan aikaan eräänlainen hybridi kahden eri rectifierin väliltä. Bias-säätö tapahtuu laitteen takauolelta löytyvällä kytkimellä. Hyvin yksinkertaista. 

Kolme moodia ja kolme teholuokkaa

Bablanderin kahdella identtisellä kanavalla on molemmilla kolme eri moodia: Clean, Crunch ja Crush. Moodien nimet kertovatkin jo paljon. Vastaavia termejä kuitenkin näkee myös muovisten multiefektipedaalien valikoissa ja voimme ilolla kertoa, että niillä ei ole mitään tekemistä Badlanderin moodien kanssa. 
 • Clean on oikeasti kirkas, melko tiukka ja responsiivinen. Säröpuolelle keskittyvässä vahvistimessa puhdas kanava jää usein huomiotta, joten mainitsemmekin erikseen, että clean-puoli on melkoisen erilainen Lone Stariin perustuvan Dual Rectifierin Clean-kanavan kanssa.
 • Crunch on perkussiivinen ja kireä. Se sammuu yhtä nopeasti kuin syttyykin. Responsiivisuus tekee siitä mielenkiintoisen yhdistelmän 7- ja 8-kielisten kitaroiden ja alavireiden kanssa sillä matalat kielet sammuvat dempattunakin paljon nopeammin 6L6-pohjaiseen Rectifieriin verrattuna
 • Crush murskaa. Säröä on reippaasti ja kokonaissoundi on tiukka ja rouhea. Fiilis on tavallaan Mini Rectifierin, Mark V / IIC+ ja Triple Crown vahvistimien välimaastosta. Se on paljon armottomampi esimerkiksi Dual Rectifieriin verrattuna, koska EL34-putki yksinkertaisesti syttyy nopeammin. Teholuokat vaikuttavat crush-asetuksen headroomiin valtavasti. 
Teholuokkia Badlander 50 Combo -vahvistimessa on kaksi: 50W ja 20W.
 • 50W-asetus on tiukka, erotteleva ja yksinkertaisesti massiivinen. Juuri sopiva määrä kompressiota, headroomia ja raakaa tehoa keikalle kuin keikalle.
 • 20W-asetus käyttää triodi-kytkentää ja kahta pääteputkea. Tässä kohtaa vahvistimen ominaisuudet muuttuvat hiukan armollisemmiksi: keskialue pehmenee ja soundi kompressoituu enemmän ja eri tavalla. 20W saattaa kuulostaa tehona pieneltä, siksi haluammekin korostaa, että teholuokat muokkaavat enemmän soundia ja tuntumaa kuin ulostuloa. 20W täysputki-tehoa tarkoittaa todella suurta äänenpainetta!

Reaktiivinen keinokuorma kaiutin-impulsseilla

Mesa Boogie Rectifier Badlander 50 on 50w putkivahvistin kuulokeliitännällä. Kun tämä on todettu pois alta pääsemme muihin CabClone IR -piirin hyviin puoliin. Badlander on mahtava äänitysvahvistin, koska se voidaan kytkeä ilman kaappia suoraan linjaan. CabClone IR -piirissä on kahdeksan Mesa-kaappi-impulssia, joiden ansiosta vahvistin kuulostaa äänitettäessä hyvältä ilman fyysistä kaappia. Oikea reaktiivinen kuorma myös vastaa soittajan dynamiikkaan todella tarkasti.

Sama pätee myös live-puoleen. Voit esimerkiksi kytkeä vahvistimen suoraan linjaan ja käyttää fyysistä kaappia monitorina. Mainitsimmekin kuulokeliitännän, Badlanderia voi siis käyttää harjoitusvahvistimena kuulokkeilla. CabClone IR -piirin keinokuorma kytkeytyy päälle automaattisesti kun ulostulossa ei ole piuhaa, joten soittajan ei enää tarvitse pelätä vahvistimen rikkomista jos virta meneekin päälle ilman kaiuttimen antamaa resistanssia.

Badlander on kokonaisuutena tiukka ja responsiivinen SUURI kitaravahvistin, joka eroaa edeltäjästään monella tapaa. Silti se on epäilemättä Rectifier. Enemmän kuitenkin rock kuin heavy.
 • Uudenlainen 50W Rectifier-kitarakombo
 • 1x12" Celestion Creamback 65 -kaiutinelementti
 • Tiukka ja responsiivinen rock-soundi
 • Kaksi teholuokkaa: 50W ja 20W
 • Kaksi identtistä kanavaa, joissa molemmissa kolme moodia: Clean, Crunch ja Crush
 • Molemmille kanaville erilliset Master, Presence, Bass, Middle, Treble ja Gain -säädöt
 • Bold ja Variac -virtamoodit vaikuttavat laitteen soittotuntumaan
 • Sisäänrakennettu reaktiivinen CabClone IR -piiri ja keinokuorma
 • Kahdeksan Mesa-kaiutin-impulssia, joille erilliset asetukset kanavakohtaisesti
 • Efektilooppi
 • Kiinteä bias-säätö EL-34 ja 6L6-pääteputkille
 • 2x 4ohm ja 1x 8ohm kaiutinulostulot
 • USB-, Direct Out (XLR)- ja kuulokeulostulot
 • Ground Lift -kytkin
 • Jalkakytkin kuuluu mukaan
 • Tehtaalta Badlander 50 -vahvistimessa tulee asennettuna 5kpl 12AX7 etuasteputkia ja 2kpl EL-34 pääteputkia 
 • Badlanderin manuaalin voit ladata täältä