Meinl HCS Bronze 20" Crash Ride

Verkkokauppa: Varastossa
Myymälä: Loppu myymälästä

Hinta: 129,00 12900 162,00 € 16200

Klarna logo
Alkaen 8,95 € /kk.

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
Määrä: kpl

Korkea ride ja (tavallaan) matala crash...

HCS Bronze 20" Crash Ride on hirveän monipuolinen symbaali. Se crashaa helposti ja ridena se toimii oikeasti hyvin. Crash-soundi on sarjaansa nähden matala, mutta koska HCS Bronze soi yleisesti kovaa ja korkealta, sen sointi on muiden symbaalien seassa ilahduttavan kirkas. Ride-soundi on selkeästä päästä ja sen kello kuuluu kilometrin päähän. True Story.

  • Hinta-laatusuhde on HCS Bronzen kohdalla täysin lyömätön 
  • Kirkas ja kovaääninen sointi
  • Crash Ride -symbaali joka kestää treenaamista
  • HCS Bronze -sarja on laaja: bellit, splashit, crashit, ridet ja hi-hatit sopivat myös hyvin yhteen toistensa kanssa
  • Tuotekoodi: HCSB20CR
HCS Bronze -sarjassa hinta ja laatu todella kohtaavat. B8 pronssista valmistettu HCS Bronze on loistava treenilautanen, joka tarjoilee leikkaavaa volyymia ja kirkasta sointia. Aloittelijoille suunnnatun HCS- ja puoliammattilaisille suunnatun Classics Custom -symbaalien välisen tilan täyttävä HCS Bronze on suunniteltu räjähtävyys ja projektio mielessä. Sarjan symbaalit ovat selkeitä, soivat kovaa ja fokusoidusti omalla (melko yläpäisellä) taajuusalueellaan.

Symbaalit treenikämpälle

HCS Bronze -symbaalit ovat erityisen hyviä totista treeniä varten. Ne ovat soundiltaan kuitenkin jo vakavasti otettavia, mutta tehdasvalmisteisina ne kestävät keskimääräistä paremmin rumpalin vimmaisen Whiplash-vaiheen, jossa treeneille ei tunnu näkyvän loppua koskaan.

Meinl symbaaleilla on kahden vuoden tehdastakuu. Lue tarkemmat tiedot TAKUUEHDOISTA