Meinl HCS Bronze 14" Trash Crash

Verkkokauppa: Varastossa
Myymälä: Loppu myymälästä

Hinta: 69,00 6900 87,00 € 8700

Klarna logo
Alkaen 8,95 € /kk.

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
Määrä: kpl

Korkealta soiva Trash Crash pienen crashin pariksi

HCS Bronze 14" Trash Crash soi hyvin korkealta. Sen kapealle kaistalle sijoittuva sointi erottuu muiden, samankokoistenkin crashien joukosta. Tämäntyylinen efektisymbaali löytää aina paikkansa rumpusetistä, sillä se harvoin risteää minkään muun symbaalin kanssa. Industrial-tyyppinen trash crash sopii lisäksi moniin musiikkityyleihin.

  • Hinta-laatusuhde on HCS Bronzen kohdalla täysin lyömätön 
  • Kirkas ja kovaääninen sointi
  • Trash Crash-symbaali joka kestää treenaamista
  • HCS Bronze -sarja on laaja: bellit, splashit, crashit, ridet ja hi-hatit sopivat myös hyvin yhteen toistensa kanssa
  • Tuotekoodi: HCSB14TRC
HCS Bronze -sarjassa hinta ja laatu todella kohtaavat. B8 pronssista valmistettu HCS Bronze on loistava treenilautanen, joka tarjoilee leikkaavaa volyymia ja kirkasta sointia. Aloittelijoille suunnnatun HCS- ja puoliammattilaisille suunnatun Classics Custom -symbaalien välisen tilan täyttävä HCS Bronze on suunniteltu räjähtävyys ja projektio mielessä. Sarjan symbaalit ovat selkeitä, soivat kovaa ja fokusoidusti omalla (melko yläpäisellä) taajuusalueellaan.

Symbaalit treenikämpälle

HCS Bronze -symbaalit ovat erityisen hyviä totista treeniä varten. Ne ovat soundiltaan kuitenkin jo vakavasti otettavia, mutta tehdasvalmisteisina ne kestävät keskimääräistä paremmin rumpalin vimmaisen Whiplash-vaiheen, jossa treeneille ei tunnu näkyvän loppua koskaan.

Meinl symbaaleilla on kahden vuoden tehdastakuu. Lue tarkemmat tiedot TAKUUEHDOISTA