Meinl Classics 14" Powerful Hihat

Varastossa

Hinta: 179,00 17900 224,00 € 22400

Klarna logo
Alkaen 8,95 € /kk.

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
Määrä: kpl

Meinl Classics 14" Powerful Hihat -symbaali

Powerful ei tarkoita vähemmän herkkää!

Väittäisimme, että nimenomaan tässä symbaalissa hinta-laatusuhde on poikkeuksellinen. Selkeästi rock-hihatiksi profiloituva Classics 14" medium Hihat soi Powerful Hihatiin verrattuna huomattavan matalalta. 14" Powerful hihat on nimittäin nimestään huolimatta herkkä ja kirkassointinen, etenkin muihin Classics-hihateihin verrattuna. Kuuntele vertailuvideo alta ja tulet toteamaan saman!
  • Hinta-laatusuhde on Classicsissa A++
  • Kirkas ja kovaääninen sointi
  • Lautanen joka kestää treenaamista
  • Classics-sarja on todella laaja: bellit, splashit, crashit, ridet ja hi-hatit sopivat myös hyvin yhteen toistensa kanssa
  • Tuotekoodi: C14PH
Classics-sarjassa hinta ja laatu todella kohtaavat. B8 pronssista valmistettu Classics on loistava treenilautanen, joka tarjoilee leikkaavaa volyymia ja kirkasta sointia. MB8-sarjan kokonaisuudessaan korvannut Classics on suunniteltu räjähtävyys ja projektio mielessä. Sarjan symbaalit ovat selkeitä, soivat kovaa ja fokusoidusti omalla (melko yläpäisellä) taajuusalueellaan.

Symbaalit treenikämpälle

Classics-symbaalit ovat erityisen hyviä totista treeniä varten. Ne ovat soundiltaan kuitenkin jo vakavasti otettavia, mutta tehdasvalmisteisina ne kestävät keskimääräistä paremmin rumpalin vimmaisen Whiplash-vaiheen, jossa treeneille ei tunnu näkyvän loppua koskaan.

Meinl symbaaleilla on kahden vuoden tehdastakuu. Lue tarkemmat tiedot TAKUUEHDOISTA