Meinl 16" Classics Custom Dark Hihat

Verkkokauppa: Varastossa
Myymälä: Loppu myymälästä

Hinta: 289,00 28900 360,00 € 36000

Klarna logo
Alkaen 12,04 € /kk.

Toimitusaika: 1-2 arkipäivää
Määrä: kpl

Meinl Classics Custom 16" Dark Hihat - CC16DAH

Vieläkin matalampi ja kumeampi dark hihat

Classics Custom 14" Dark Hihat on koko sarjan parhaita symbaaleja. 15" versio on samantasoinen, mutta sen soundiprofiili on hieman kumeampi ja alapäisempi. Tämä 16" Dark Hihat vetäisee kumeuden omalle tasolleen. Tässä kohtaa koko symbaalin luonne alkaa muuttua erilaiseksi. Tätä kannattaa kokeilla, sillä olemme kuulleet useilta artisteilta, että suuren hihatin volumea on helppo hallita ja se kuulostaa isolta myös pienellä äänenpaineella. Siksi suuri hi-hat sopiikin ironisesti hyvin pienille keikoille.

Classics Custom -sarjan symbaalit tunnetaan kovaänisestä soinnistaan sekä leikkaavuudestaan. Classics Custom Dark on muuten luonteeltaan samankaltainen, mutta sointi on tummempaa ja alakertansa kohdalta monitahoisempaa. Viimeistely on myös varsin näyttävä ja antaa Classics Custom Dark -sarjalle erottuvan, omalaatuisen ulkonäkönsä!
  • Ns. puoliammattilais-tasoinen, B10-materiaalista valmistettu hihat-symbaali metallimiehelle, rokkarille tai vaikka opistotason lainaraakalle
  • Tumma viimeistely satunnaisella, syvällä taonnalla tuo kirkassointisesta materiaalista taotun symbaalin sointiin lämpöä 
  • Laaja sarja yhteensopivia symbaaleja joiden hinta on soinnin tasoon nähden halpa
  • Classics Custom Dark sopii hienosti yhteen myös samasta materiaalista valmistettujen Classics Custom- ja Custom Extreme Metal -symbaalien kanssa. 
  • Custom Dark -symbaaleita kannattaa kokeilla sekoitella myös kalliimpien Pure Alloy- ja Byzance-symbaalien kanssa
  • Tuotekoodi: CC16DAH

Meinl symbaaleilla on kahden vuoden tehdastakuu. Lue tarkemmat tiedot TAKUUEHDOISTA.