Kitaran kostutin Boveda Starter Kit, Small

Verkkokauppa: Tilapäisesti loppu
Myymälä: Saatavilla myymälästä

Hinta: 29,95 2995 33,50 € 3350

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Boveda kostuttaa ja kuivattaa

Kaksisuuntainen kostutin pitää soittimesi kunnossa säällä kuin säällä! Bovedan kostuttimet pitävät soittimen kosteuden tasaisena oli ympäröivä ilma sitten kuivaa tai kosteaa. Kostuttimet kestävät pitkään, mutta aika-ajoin kostutuspussit pitää korvata tuoreilla. Boveda refill-pussit löydät täältä. 

Kitaran kosteutus voi olla hieman mystistä, koska on erittäin vaikeaa sanoa missä kotelon kosteus milloinkin huitelee. Osmoosiin perustuva kostutin imee kosteutta kotelon ilman ollessa liian kostea ja päästää kosteutta ilman pästessä kuivaksi. Voit siis unohtaa soittimesi kostutuksen, kunhan muistat uusia kostutuspussit niiden kuivuessa. Todella kylminä talvina ilma kuivuu Suomessa pahasti ja pussit pitää mahdollisesti uusia useammin. 

Paketti sisältää:
  • 2kpl 70g Boveda kostutinpusseja
  • 1kpl vuotosuojattuja kangassukkia, joihin kostutinpussit asetetaan
  • Tuotekoodi: BVMFK-SM
Myimme aiemmin erittäin suosittuja D'Addario Humidipak-kostuttimia, jotka Boveda valmisti D'Addariolle. Nyt näitä haluttuja kostuttimia saa siis taas Levytukulta!

Huomaathan, että ensimmäiset pussit saattavat kuivua melko nopeasti mikäli kotelosi on tehty puusta. Puinen kitarakotelo sisältää mitä luultavimmin enemmän puuta kuin soittimesi ja siinä tapauksessa kostutin pyrkii saamaan myös kotelon kosteuden kohdilleen.