Käytetty Mesa Boogie Nomad 45 + flight case

Verkkokauppa: Tilapäisesti loppu
Myymälä: Loppu myymälästä

Hinta: 795,00 79500

Klarna logo
Alkaen 33,12 € /kk.

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Käytetty kolmekanavainen Nomad Forty Five kombo kotelolla

Huom! vahvistin on myymälässämme. Tämä saattaa hidastaa toimitusta yhdellä päivällä.

Hyväkuntoinen Nomad 45 kitarakombo kahdella Celestion Vintage 30 -kaiuttimella. Nomad 45 on kolmekanavainen järeän luokan kitaravahvistin Mesa Boogielta. 

Nomadin kolme kanavaa ovat kaikki erilaisia ja jokainen niistä tarjoilee lisäksi kaksi erilaista moodia. 1-kanava on puhdas ja suurisointinen. Sen Clean- ja pushed-moodit kattavat koko skaalan täysin puhtaasta rosolle puskettuun sointiin. Kakkoskanavan sointi on valtava, silkkisen pehmeä ja hieman savuinen. Sen vintage- ja modern-moodit vaikuttavat enemmänkin presenssiin kuin gainiin. 3-kanava on kirkkaampi, aggressiivisempi ja nopeammin reagoiva ja silti hyvin suurisointinen. Modern- ja Vintage-asetuksila kkolmoskanavasta irtoaa paljon säröä tai esimerkiksi hyvin napakka blues-soundi.

Nomad on suuren luokan vahvistin isolla soinnilla ja isolla headroomilla. Siinä on myös erittäin laadukas, aito jousikaiku. Kyseinen kappale on hyväkuntoinen, mutta selkeästi käytetty. Mukana tulee järeä flight case omilla pyörillään. Mukana myös jalkakytkin, jolla kontrolloidaan kanavanvaihtoa ja kytketään kaiku (reverb) sekä solo boost päälle ja pois.
  • Käytetty järeä kitarakombo flight casella
  • 2x12" Celestion Vintage 30 -kaiuttimet (aidot britti-versiot)
  • Viisiasentoinen jalkakytkin
  • Pääteputket: 4kpl EL84
  • Etuasteputket: 5kpl 12AX7
  • Jousikaiku ja solo boost (voidaan kytkeä päälle ja pois jalkakytkimellä)
  • Manuaali tallessa (mesan manuaalit ovat hyvää luettavaa ja sisältävät aidosti mielenkiintoista tietoa vahvistimesta ja sen asetuksista)