DiMarzio ClipLock kitarahihna pinkki, valkoiset osat

Verkkokauppa: Tulossa varastoon 30.08.2021
Myymälä: Saatavilla myymälästä

Hinta: 32,80 3280

Klarna logo
Alkaen 8,95 € /kk.

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Neon-pinkki DiMarzio ClipLock-kitarahihna valkoisilla osilla

Superkestävää ClipLock-hihnaa saa nyt myös valkoisilla muoviosilla. ClipLock on mielestämme vuodesta toiseen paras tapa kiinnittää soitin soittajaan. Jos asia jää epäselväksi, YouTubesta voi käydä katsomassa kun Yngwie Malmsten pyörittelee kitaraa kaulansa ympäri, millä muullakaan kuin ClipLockilla.

ClipLock-hihna kiinnitetään kitaran tai basson omien hihnatappien tilalle ja itse hihna irtoaa kiinnitettävistä päistä kestävillä klipseillä. Kun sanomme kestävillä, tarkoitamme sitä. DiMarzion pää-äijä Larry DiMarzio on nimittäin tarkka tuotteistaan ja firman tuotteissa ei käytännössä ole melkein koskaan ongelmia. 

ClipLock-kitarahihnan mukana tulee kahdet kiinnitysruuvit. Näistä paksummat ovat käytännössä Ibanezin kitaroille tehdyt, mutta sopivat suurimpaan osaan modernimmista kitaroista ja bassoista. Vintagempiin soittimiin menevät krominväriset ruuvit eivät suurenna väkisin pientä ruuvinreikää, joita vanhemmista soittimista usein löytyy.  
  • DiMarzio ClipLock on äärimmäisen kestävä lukollinen kitarahihna
  • Väri: Neon-pinkki (vaaleanpunainen?), valkoiset klipsit
  • ClipLockia valmistetaan useista eri materiaaleista, joista nylon-"turvavyö" on ehkä se kestävin
  • ClipLock-kiinnityspäitä saa erikseen, joten yksikin hihna riittää useampaan kitaraan tai bassoon
  • Clip-Lockia löytyy useissa väreissä ja perinteisesti etenkin räikeänväriset kitarat tulee yhdistää asianmukaisen-väriseen ClipLockiin.